29 March 2011

စေနေန႔ ညစာ


ေသာၾကာေန႔ညက ဂ်ပ္ဇ္ဂီတ ပြဲေတာ္ကို သြားၿပီး ေနာက္တေန႔ စေန ေန႔လည္မွာေတာ့ က်ေနာ္ ဟင္းခ်က္ပါတယ္၊ မေရာက္ျဖစ္တာ ၾကာေနတဲ့ အာ႐ွဆိုင္ကို သြားတယ္၊ သူတို႔ဆိုင္မွာ ကုန္စိမ္း ဝင္တာက ဗုဒၶဟူးေန႔ဆိုေတာ့ စေနေန႔မွာ ဘာမွေတာင္ သိပ္မက်န္ခ်င္ေတာ့ဘူး၊

ကန္စြန္း႐ြက္ေတြ လတ္တာ ေတြ႔လို႔ ခပ္ႀကီးႀကီး တစ္စည္းကို ဝယ္တယ္၊ ျမင္းခြာ႐ြက္ တစ္စည္းဝယ္တယ္၊ မုန္ညင္းအေသး ၂ စည္း ဝယ္တယ္၊ သူကေတာ့ အၿမဲလိုလို ဆိုင္မွာ ႐ွိတတ္ပါတယ္၊ ပုဇြန္ေျခာက္ တစ္ထုပ္၊ အသင့္စားလို႔ရတဲ့ ပုဇြန္င႐ုတ္သီးေထာင္း ပုလင္းေလးလည္း ဝယ္တယ္၊ ဒါေလးက အေရးေပၚကာလေတြမွာ အသံုးတည့္ေလ့ ႐ွိတယ္ေလ၊ ဆားငန္ေစ့ အထုပ္ႀကီးတစ္ထုပ္လည္း ဝယ္တယ္၊ ပုဇြန္ဝယ္တယ္၊ ခ႐ုဆီ တစ္ပုလင္းလည္း ဝယ္တယ္၊ အိမ္ေရာက္မွ အရင္ပုလင္းေတာင္ မကုန္ေသးတာ သြားေတြ႔တယ္၊ ဒါေတြဝယ္ၿပီးေတာ့ ေနာက္ထပ္ ဘာဆက္ဝယ္ရမွန္း မသိေတာ့ဘူး၊ ေစ်းျခင္းေတာင္းႀကီး ဆြဲၿပီး ဆိုင္ေလးထဲမွာ ပတ္ေနတယ္၊ တစ္ပတ္...၊ ႏွစ္ပတ္...၊ သံုးပတ္...၊ ရပ္လိုက္ ေတာ့ ဘီယာပုလင္းေတြ ထားတဲ့ စင္ေ႐ွ႕ေရာက္ေနတယ္၊ တ႐ုတ္ဘီယာ၊ ယိုးဒယားဘီယာ၊ အိႏၵိယဘီယာ၊ ဂ်ပန္ဘီယာ၊ အားလံုးကို ၾကည့္ၿပီးမွ တံေတြးတခ်က္ မ်ိဳၿပီး ျပန္လွည့္ထြက္လိုက္တယ္၊ ဒီဟာေတြ အားလံုး ေစ်းႀကီးပါတယ္၊ ျမန္မာျပည္ က ဘီယာ တမ်ိဳးမ်ိဳး ဆိုရင္ေတာ့ အေႂကြးတင္သြားလည္း ဘာအေရးလဲ၊ ဝယ္ပစ္လိုက္မွာေပါ့...၊ ဟုတ္ဖူးလား..၊

အသီးအ႐ြက္ေတြထားတဲ့ စင္ေ႐ွ႕ကို ဘယ္ႏွႀကိမ္ေျမာက္မွန္းမသိ၊ ျပန္ေရာက္လာ ျပန္တယ္၊ ျမန္မာလို ဘယ္လိုေခၚမွန္း မသိတဲ့ အ႐ြက္ေတြ ကို လိုက္ၾကည့္ေနမိတယ္၊ ဘယ္ေလာက္ပဲ ၾကည့္ၾကည့္ နာမည္ေတြေတာ့ ထြက္မလာပါဘူး၊ ဆိုင္႐ွင္ ဗီယက္နမ္က ငါဘာကူညီရမလဲ-လို႔ လာေမးတယ္၊ ေနပါေစဗ်ာ၊ ဒီလိုပဲ ေကာင္းႏိုးရာရာ လိုက္ၾကည့္ေနတာပါ-လို႔ပဲ ေျဖလိုက္တယ္၊ ဒါ အမွန္ပါပဲ၊ ေစ်းဝယ္သာ ကမန္းကတန္း ထြက္လာတာ၊ ဘာခ်က္မလဲ၊ ဘာဝယ္မလဲ မျပင္ဆင္လာ တဲ့ လူတစ္ေယာက္အဖို႔ေတာ့ ဟုိဟာလိုက္ၾကည့္၊ ဒီဟာလိုက္ၾကည့္ လုပ္တာ အေကာင္းဆံုးပဲ မဟုတ္လား၊

ဆိုင္႐ွင္ ဗီယက္နမ္က ေကာင္တာမွာ သြားျပန္ထိုင္ေနတယ္၊ က်ေနာ္လည္း ႐ွိတဲ့ေနရာမွာပဲ မတ္တပ္ရပ္ေနၿပီး တဆိုင္လံုး ကို ၃၆၀ ဒီဂရီ လွည့္ၿပီး ၾကည့္ပါတယ္၊ စင္ေတြၾကားမွာ ဟိုဝင္ဒီထြက္ ပတ္ခဲ့ၿပီးၿပီေလ၊ ေနာက္ဆံုးေတာ့ နံနံပင္ တစ္စည္း ယူလိုက္ၿပီး ဝယ္ျခမ္းျခင္း အမႈကို လက္စသတ္လိုက္ပါေတာ့တယ္၊ အဲဒီေန႔က ပုဇြန္ကို ဆီျပန္ခ်က္၊ ကန္စြန္း႐ြက္ေၾကာ္၊ ျမင္းခြာ႐ြက္ သုပ္ၿပီး မုန္ညင္းကို ဟင္းခ်ိဳခ်က္လိုက္တယ္၊ အစပ္အဟပ္ေကာ တည့္ရဲ႕လားေတာ့ မသိပါဘူး၊ ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္ ေနာက္တစ္ခြက္ေလာက္ ထည့္ခ်င္ေပမယ့္ ဆိုင္မွာ က်န္တာေတြက ခပ္ႏြမ္းႏြမ္းေတြပဲမို႔ ဒီေလာက္နဲ႔ပဲ ေက်နပ္လိုက္ရတယ္၊ ဒါေတြ ခ်က္ၿပီးလို႔ အခ်ိန္မ႐ွိေတာ့တာနဲ႔ ငါးပိေထာင္းေတာင္ မလုပ္လိုက္ႏိုင္ဘူး၊ င႐ုတ္သီးစိမ္းကိုပဲ ဒီအတိုင္း ကိုက္စားလိုက္တယ္၊ ကဲ, ဒီအထိေတာင္ ေရာက္လာၿပီးမွပဲဗ်ာ...၊ အားေပးသြားပါဦး...ေနာ၊ ထမင္းေတြ အမ်ားႀကီး ခ်က္ထားပါတယ္...။


Photobucket
ပုဇြန္ဆီျပန္


Photobucket
ကန္စြန္း႐ြက္ေၾကာ္


Photobucket
ျမင္းခြာ႐ြက္သုပ္


Photobucket
မုန္ညင္း႐ြက္ဟင္းခ်ိဳ


ညီလင္းသစ္
၂၉ မတ္၊ ၂၀၁၁

30 comments:

လၿပည့္ရိပ္ said...

ဟားဟား အစ္ကို ညီလင္းတို႔ေတာ့ ဟင္းခ်က္တဲ့ ဘေလာခ့္ေတြကို အားက်လို႔ လိုက္ခ်က္ေနတာေပါ့။ ဟင္းခ်က္တာေရာ ၊ ဓာတ္ပံုရိုက္တာကိုေရာ ၾကည့္ရတာ အစ္ကိုက ေတာ္ေတာ္ စနစ္တက် လုပ္တတ္ပံုရတယ္။ နံပါတ္ ၁ အေနနဲ႔ ကြန့္မန့္ ေပးလို႔ ဟင္းခြက္ေတြ အနားေရာက္လာရင္ ေကာင္းမွာ... ဂလု.. :-)

Nyi said...

ခရမ္းခ်ဥ္သီးအႏွစ္ဗူးနဲ႕ ခ်က္ထားတာပဲ..
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုအလံုးကိုျပဳတ္ျပီးခ်က္ရင္ အရသာပိုေကာင္းသလားလို႕

Anonymous said...

အဲဒီဟင္းေတြအားလံုး မအိမ္သူ ေရာ စားလား း)
ျမင္းခြာရြက္သုတ္ ကို ပိုစားခ်င္တယ္ ဒီမွာ၀ယ္မရလို႔ ငတ္ေနတာၾကာျပီ ဗ်ိဳ ႔ )) ဗီယက္နမ္ဆိုင္ တဆိုင္ရွိရင္ ဗမာဟင္းခ်က္ျပဳတ္ရ အဆင္ေျပသေပါ႔ ..


mie nge

Anonymous said...

အဲဒီဟင္းေတြအားလံုး မအိမ္သူ ေရာ စားလား း)
ျမင္းခြာရြက္သုတ္ ကို ပိုစားခ်င္တယ္ ဒီမွာ၀ယ္မရလို႔ ငတ္ေနတာၾကာျပီ ဗ်ိဳ ႔ )) ဗီယက္နမ္ဆိုင္ တဆိုင္ရွိရင္ ဗမာဟင္းခ်က္ျပဳတ္ရ အဆင္ေျပသေပါ႔ ..


mie nge

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

ကိုညီလင္းသစ္က ဓာတ္ပံုအရိုက္ေကာင္းသလို ဟင္းခ်က္လည္းေကာင္းေပတာကိုး
ေတာ္ရံုအိမ္ရွင္မ လက္ဖ်ားခါေလာက္ရဲ႕
ပုဇြန္ဆီျပန္မ်ား အိေနတာဘဲ အနားသာရွိရင္ႏိႈက္စားမိမယ္ ထင္တယ္... း)
ဓာတ္ပံုရိုက္တဲ႕ ဘက္ဂေရာင္း ကာလာေလးကလည္း လွလိုက္တာ
ပံုေတြၾကည္႕ျပီး စဥ္းစားေနတာ ကၽြန္မဟင္းခ်က္တာ ကိုညီလင္းသစ္လက္ရာကို မွီပါ႔မလား လို႔ ...
ထမင္းဘယ္ႏွပန္းကန္ ကုန္သြားလဲ ဒီဟင္းေတြနဲ႕ း)

Anonymous said...

ဟဟား ေတာ္လိုက္တာ
ကိုယ္ေတာင္ ကြ်တ္သြားျပီ ဟင္းခ်က္ျပီးမတင္ရဲေတာ့ဖူး
ေတာ္ေတာ္စိတ္ရွည္တာပဲေနာ္ ျမင္းခြါရြက္လွီးထားတာက
ႏုတ္ေနတာပဲ ပုဇြန္ဟင္းကလည္းရွယ္၊ ကစြန္းရြက္ကေတာ့ ေျပာမေနနဲ႔ေတာ့


Baby taster

Anonymous said...

ျမင္းခြာရြက္ကို္အဲ့လိုနုတ္နုတ္စင္းရမွန္းမသိဘူး။
ဟိုတေလာက သုတ္စားတာ အပင္လိုက္နီွးနီး
ဒီတိုင္းသုတ္တာ..အဟားခံရတယ္။
ဟင္းေတြက စားေကာင္းမဲ့ပံုေလးေတြ။



ေပါက္

Tun Tun said...

Wow, Ur cooking skill very good,

Your wife and son like to eat?

:D

ညယံ said...

ေဈးဝယ္ရတာ ေခါင္းအစားဆံုးပဲ ။ ေယာက်ာ္းေလးဆိုေတာ့ ပိုဆိုးတာေပါ့ ။
ဟင္းေတြကို စံုေနတာပဲ။ ၿမင္းခြာရြက္သုတ္ေလး စိတ္ရွည္လက္ရွည္ နဲ ့ကို ပါးပါးလွီးထားတာပဲ ။
ဟင္းေတြ အားလံုး အစပ္အဟပ္ကလည္း တည့္လိုက္တာ။
ဟင္းေတြၾကည့္ၿပီး ဗိုက္ေတာင္ စာသြားၿပီ။

Mon Petit Avatar said...

Bravo! Je dois admettre que ta cuisine est meilleure que le mien!!!

ေကာင္းမြန္၀င္း said...

ရွယ္ပါလား ကိုညီလင္းသစ္ေရ။

ျမင္းခြါရြက္သုတ္က“ရိတ္ရိတ္ပါေအာင္လွီး ”တယ္ဆိုတဲ႔ စကားလံုးကို ဒါကိုေျပာတာပဲ ဆိုတာ ေကာင္းေကာင္းသေဘာေပါက္သြားတယ္။

ေခါင္းစဥ္နဲ႕ ပုဇြန္ဟင္းဓါတ္ပံုက စာမဖတ္ခင္မ်က္စိထဲတန္း၀င္လာေတာ႔ ေအာ္ အျပင္ဆိုင္သြားစားတာလုိ႕ ထင္မိတာ။ ဓါတ္ပံုပဲ ျဖစ္ျဖစ္ ၊ စာေရးတာပဲျဖစ္ျဖစ္၊ ဟင္းခ်က္တာပဲျဖစ္ျဖစ္ presentation သိပ္ေကာင္းတာပဲ။

ေမာင္မ်ိဳး said...

အစ္ကိုလည္း ၾဆာၾကီးပဲ း) ဟင္းေတြက သန္႕ျပီး စားခ်င္စရာေတြ ျမင္းခြက္ရြက္သုတ္ၾကိဳက္တယ္ ။

rose of sharn said...

တယ္ဟုတ္ပါလား... :) ... စားခ်င္စရာေတြခ်ည္းဘဲ

Anonymous said...

ဟင္းေတြကစံုေတာ႔ဘာစားရမွန္းေတာင္မသိေတာ႔ဘူး
ကန္စြန္း႐ြက္ေၾကာ္နဲ႔မုန္ညင္းဟင္းခ်ဳိပိုႀကိဳက္လို႔ အဲဒါပဲ အရင္စားထားလိုက္မယ္ :)
ဒီဟင္းေတြက မအိမ္သူလည္း စားလို႔ရတဲ႔ ဟင္းမ်ဳိးေတြပဲေနာ္။

စူးႏြယ္ေလး

Angelhlaing(May everybody be happy and healthy! said...

စားခ်င္လိုက္တာေနာ္....မစားရတာၾကာေပါ့..
အကိုကဟင္းခ်က္လည္းေကာင္းတာပဲ...ေနာ္..

N/A said...

အဟား..
ဟင္းေတြၾကည့္ရတာ ျမင္ရံုနဲ႕တင္ ေကာင္းေနမွန္းသိသာပါတယ္။ အိမ္သူပါ စားလို႕အဆင္ေျပေအာင္ခ်က္ထားပံုရတယ္။ သူတို႕ဆလပ္သုတ္တဲ့ပံုမ်ိဳး သုတ္ထားတယ္ထင္တယ္။ စားျပီးေတာ့ ဘာမွတ္ခ်က္ေပးလဲဆိုတာ ေရးေပးပါအံုး။

sonata-cantata said...

ဟင္းခ်က္ပို႔စ္ေတြ ပံုႏွင့္တကြ ေ၀ေ၀ဆာဆာ တင္ဦးမွပါ...
ဒီလို အေက်ာေပးလို႔ေတာ့ ဘယ္ျဖစ္မလဲ...:D

Anonymous said...

ၿမင္းခြာရြက္သုပ္ ေတာင္
စားခ်င္စိတ္ ၿဖစ္မိသြားတယ္ ..

ခင္မင္လွ်က္
ေဆာင္းႏွင္းရြက္

ေတာက္ပၾကယ္စင္ said...

ကန္ဇြန္းရြက္ေႀကာ္ အေကာင္းဆုံးပဲဗ်ဳိ႕...က်န္တာကိုေတာ့ ေလး၊ ငါး၊ ရွစ္ဇြန္းေလာက္ပဲ ႏႈိက္သြားတယ္။ က်န္းမာရႊင္လန္း ေအးခ်မ္းပါေစ...

Anonymous said...

What a lucky Ma Eain Thu!You proved what i said she doesn't need any diamond more.Already got really priceless:))When i try horseshoe leave salad next time,i'll try to mince like you.Love to eat it:)
Gyidaw

Sunny said...

ဟင္းေတြ အားလံုး ရွယ္ေတြပါလား.. နည္းနည္းစီေလာက္ ျမည္းသြားမယ္ေနာ္.. :)

Nyi Linn Thit said...

လျပည့္ရိပ္ ...
ဟုတ္တယ္ဗ်ာ၊ ဟင္းနံ႔ေတြ ေမႊးေနတဲ့ ဘေလာ့ဂ္ေတြကို လည္တာမ်ားသြားလို႔ အားက်တာနဲ႔ ၊ အဲဒီလိုမွ မဟုတ္ရင္ လည္း စားရမွာ မဟုတ္ဘူးေလ...၊ း)

Nyi ...
မွန္တာေပါ့ဗ်ာ၊ တကယ္ဆို အဲဒီလို ခ်က္သင့္တာေပါ့၊ က်ေနာ္က အပ်င္းႀကီးေနခဲ့တာ...၊ း)

မ mie nge ...
ဟုတ္ကဲ့, စားပါတယ္၊ ျမင္းခြာ႐ြက္သုပ္ကို က်ေနာ္လည္း ေတာ္ေတာ္ႀကိဳက္တယ္ဗ်..။

မေခ်ာ ...
အာ...က်ေနာ္က တတ္သေလာက္၊ မွတ္သေလာက္ ပါဗ်ာ၊ ဒီဓါတ္ပံုေတြ မတင္ခင္ ေနာက္ခံ ဘက္ဂေရာင္း အစိမ္းကို ျမင္ေတာ့ “အင္း..အစိမ္းေရာင္ လြင္ျပင္ ပိုင္႐ွင္ေတာ့ ႀကိဳက္မွာေသခ်ာတယ္” လို႔ေတာင္ ေတြးမိေသးတယ္၊ ထမင္းကေတာ့ ၃ ပန္းကန္...၊ း)

မေဘဘီ ...
ဟာ...အဲဒီလိုေတာ့ မေနာက္ေၾကးေလ၊ က်ေနာ္က မေဘဘီတို႔ဆီကေန အာ႐ံုခံစားၿပီး လိုက္ခ်က္ေနရတာ၊

ေပါက္ ...
ဘာမွ အားမငယ္နဲ႔၊ က်ေနာ္လည္း အဲဒီလိုပဲ အၿမဲတမ္း အပင္လိုက္ သုပ္ေနတာ၊ ဟုိတေလာကမွ အေမျပသြား လို႔ နဲနဲ လွီးတတ္သြားတာ...၊ း)

Tun Tun ...
Thank you. Yes..they did like.

ညယံ ...
လာလည္တာေရာ ကြန္မန္႔အတြက္ပါ ေက်းဇူးပါဗ်ာ၊ ဟုတ္တယ္ဗ်၊ ေစ်းဝယ္ရတာေတာ့ တကယ္ ေခါင္းစား တယ္၊

Mon Petit Avatar ...
Hmm...c'est gentil à toi mais je suis certain que la tienne est aussi bonne, sans doute. :)

မ,ေကာင္းမြန္ဝင္း ...
ေက်းဇူးပါဗ်ာ၊ အင္း..ရိတ္ရိတ္ပါေအာင္လွီးတာက ေတာ့ မီးဖိုေခ်ာင္စုန္း ျပဳစားလိုက္လို႔ ေနပါလိမ့္မယ္...၊ း)

ေမာင္မ်ိဳး ...
အထင္မႀကီးနဲ႔ ညီေရ႕...၊ ေနာက္ထပ္ ၃ ခြက္ေလာက္ ထပ္ခ်က္ၿပီးရင္ က်ေနာ္ခ်က္တတ္တာ ကုန္ၿပီ...ဟားဟား၊

rose of sharon ...
သေဘာ႐ွိသာ သံုးေဆာင္ပါဗ်ာ....၊

မစူးႏြယ္ ...
ႀကိဳက္တာသာ သံုးေဆာင္ပါဗ်ာ၊ Guten Appetit..!

Angelhlaing ...
ဒီလိုပဲ ေလွ်ာက္လုပ္ၾကည့္တာပါ ညီမေရ....၊ အထူးအေထြ မဟုတ္ပါဘူးဗ်ာ..၊

N/A ...
ေက်းဇူးပဲဗ်ိဳ႕၊ ဟုတ္တယ္ဗ်..တခါတေလေတာ့လည္း ႐ွဥ့္လည္းေလွ်ာက္သာ၊ ပ်ားလဲစြဲသာ ေပါ့ဗ်ာ၊ မွတ္ခ်က္ကေတာ့ အထူးအေထြ မဟုတ္ပါဘူးဗ်ာ၊ ေကာင္းတယ္ေပါ့၊ အင္း..ေကာင္းေကာင္း မေကာင္းေကာင္း တျခား စားစရာလည္း မ႐ွိပါဘူး၊ သားကေတာ့ ျမင္းခြာ႐ြက္သုပ္ ကို အေတာ္ေလး ႀကိဳက္တယ္၊

မသီတာ ...
တိမ္ေပၚထိ လုိက္ေတာ့မယ္ေပါ့...ဟုတ္လား၊ း)

ေဆာင္းႏွင္း႐ြက္ ...
ဟုတ္တယ္၊ ျမင္းခြာ႐ြက္က ေဆးဖက္လည္း ဝင္ေတာ့ ေကာင္းတယ္ဗ်...၊

ေတာက္ပၾကယ္စင္ ...
တင္ပါ့ဘုရား၊ ဦးဇင္းလည္း က်န္းမာပါေစ...၊

Gyidaw ...
I am so flattered by your kind words and don't feel gravitational force any more....ha ha. Thanks a lot!

Sunny ...
စံုေစ့ေအာင္သာ ျမည္းပါဗ်ား၊ လာလည္တာလည္း ေက်းဇူးပါေနာ္...။

rose said...

ကုိညီလင္းက ပာင္းခ်က္ ေတာ္လိုက္တာ။ ပုဇြန္ပာင္းေလး ခ်က္ထားတာ အႏွစ္ေလးေတြ ေႀကျပီး ဆီျပန္ေနတာပဲ။ စားခ်င္တာ။ ကန္ဇြန္းရြက္ေႀကာ္လည္း ႀကိဳက္၊ ျမင္းခြာရြက္သုပ္လည္း ႀကိဳက္ပဲ။ ဓာတ္ပုံ ရိုက္ထားတာပါ လွေတာ့ ပာင္းေတြ အားလုံး ဆြဲေဆာင္မႈ ရွိတယ္။ မအိမ္သူနဲ႕ သားသားေတာ့ ျမန္မာပာင္း ေကာင္းေကာင္းေလးေတြ စားရတာေပါ့။ ေကာင္းတယ္ း)

Shinlay said...

ရွယ္ပါပဲ။ ကန္းဇြန္းရြကါေၾကာ္နဲ ့ျမင္းခြာ႐ြက္သုပ္
စားခ်င္ပါတယ္။

“ အကၡရာ ” said...

ဟင္းလည္းခ်က္တက္ေသးသကုိး...
ျမင္း ခြာရြက္သုတ္ ျမန္းသြားတယ္ ဂလု...

Nyi Linn Thit said...

႐ိုစ့္ေရ ...
ေက်းဇူးပါပဲဗ်ာ၊ က်ေနာ္ ခ်က္တတ္သေလာက္ေလး ထဲက ႀကိဳးစားၿပီး လုပ္ၾကည့္တာပါပဲ၊ လာအားေပးတာ လည္းဝမ္းသာပါတယ္ဗ်ာ၊

မ,႐ွင္ေလး ...
DPD နဲ႔ ပို႔လိုက္မယ္ေလ၊ သိပ္မွ မေဝးတာ...၊ း)

အကၡရာ ...
မည္ကာမတၱ ပါပဲဗ်ာ၊ ျမန္းသြားလို႔ မ်ားမ်ား ေက်းဇူး တင္ပါတယ္ဗ်ိဳ႕...။

puff said...

စာေရးေကာင္းသလို ဟင္းခ်က္လည္းေကာင္းလိုက္တာ :)

Nyi Linn Thit said...

puff ...
လာလည္တာေရာ ကြန္မန္႔အတြက္ပါ ေက်းဇူးတင္ပါ တယ္ဗ်ာ..။

ဘာေန said...

လာလည္ျပီး ဟင္းေတြကို ေသခ်ာျမည္းသြားပါတယ္ဗ်ာ .. ေန႔တိုင္းရွိေနတဲ႔ ဒီဟင္းေတြ ေန႔တိုင္းလာျမည္းပါမည္ .. ျပီးေတာ႔ ကြန္႔မန္႔ေတြကိုေတာ္ေတာ္ဂရုစိုက္တယ္ဗ်ာ .. ေလးစားစရာပဲ . ပို႔စ္ေတြ ဖတ္ျပီးရင္ ကြန္းမန္႔ေတြကိုပါ လိုက္ဖတ္ျဖစ္မိတယ္ .. ေက်းဇူးပါ

ဘာေန said...

လာလည္ျပီး ဟင္းေတြကို ေသခ်ာျမည္းသြားပါတယ္ဗ်ာ .. ေန႔တိုင္းရွိေနတဲ႔ ဒီဟင္းေတြ ေန႔တိုင္းလာျမည္းပါမည္ .. ျပီးေတာ႔ ကြန္႔မန္႔ေတြကိုေတာ္ေတာ္ဂရုစိုက္တယ္ဗ်ာ .. ေလးစားစရာပဲ . ပို႔စ္ေတြ ဖတ္ျပီးရင္ ကြန္းမန္႔ေတြကိုပါ လိုက္ဖတ္ျဖစ္မိတယ္ .. ေက်းဇူးပါ